Over Logocake.nl / Cakebakkerij van der Spoel

Logocake.nl is onderdeel van Cakebakkerij van der Spoel 

Cakebakkerij van der Spoel is dé specialist in het bakken van ambachtelijke (roomboter)cakes.

Het standaard assortiment is zeer divers en ook kunnen er cakes op maat geproduceerd worden. Standaard cakes zijn o.a. beschikbaar in de smaken naturel, chocolade (ook met stukjes chocola), bitterkoekjes, marmerchocolade en amandel.

Uiteraard zijn ook allerlei soorten versieringen mogelijk, ook voor speciale gelegenheden of geefmomenten zoals Kerst, Koningsdag, Pasen, Valentijnsdag en Sinterklaas.

Oprichter Hennie van der Spoel komt uit een echte bakkersfamilie. Opa en vader gingen hem al voor. Zijn vader en moeder hadden een zaak in Middelharnis en het was vanzelfsprekend dat Hennie deze zaak zou voortzetten.

Cakebakkerij van der Spoel Cakebakkerij van der Spoel - Stellendam Cakebakkerij van der Spoel - Stellendam Cakebakkerij van der Spoel - Stellendam

Al snel werden de cake producten een groot succes en nam de productie steeds verder toe. Hier zijn we ons verder in gaan specialiseren. De reacties van klanten waren zeer positief. De productiemogelijkheden in de eigen winkel konden niet meer uitgebreid worden. In 2005 zijn we daarom begonnen met de cakebakkerij in Middelharnis. Door de verdere groei waren we in augustus 2009 genoodzaakt te verhuizen naar een groter pand aan de Delta - Industrieweg 21 in Stellendam.

Bezoek www.decakebakker.nl voor meer informatie.