Veel passie voor het ambachtelijk bakken van cake

03 november 2017

Veel passie voor het ambachtelijk bakken van cake

Ik ben Hennie van der Spoel en heb ongelooflijk veel passie voor het ambachtelijk bakken van cake. Geen gewone cake maar de lekkerste roombotercake van Nederland 😉. Ze noemen me bij Cakebakkerij van der Spoel inmiddels dé Cake-innovator. Ik ben namelijk altijd bezig om nieuwe cakes te bedenken met nieuwe recepten of decoraties en in nieuwe vormen en formaten. Uiteraard om de cake nog beter en lekkerder te maken. Je ziet me dan ook nog steeds erg veel in de bakkerij om mee te helpen. Dit vind ik het allerleukste.

Vanaf 2005 richten we ons met Cakebakkerij van der Spoel uitsluitend op het bakken van cake. Jaren heb ik de bakkerij van mijn vader en grootvader gerund. Ik besloot een andere weg in te slaan en ik koos ervoor me volledig te richten op de ambachtelijke roombotercakes. En dat is gelukt! Vanuit onze cakebakkerij in Stellendam leveren we nu een groot assortiment cakes aan verschillenden landelijke afnemers waaronder diverse supermarktketens. Daar ben ik erg trots op!

In 2016 hebben we ook het product Logocake geïntroduceerd om als relatiegeschenk weg te geven. We kregen hiervoor steeds meer vragen uit de markt. Deze toevoeging gaf een mooie extra dimensie aan onze topproducten. De Logocakes zijn voorzien van een eetbare print op fondant die ruimte biedt aan alle denkbare ontwerpen met tekst, afbeeldingen en logo's. Hiermee zijn ze bij bijzondere of traditionele geefmomenten op een creatieve en opvallende manier inzetbaar door bedrijven, instellingen en verenigingen.

Er zijn talloze geefmomenten waar je als bedrijf aan kunt denken, zoals bijvoorbeeld een bedankje voor klanten of collega's, als geschenk rond de traditionele feestdagen (Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar, Pasen, Valentijnsdag), de opening van een nieuw pand, lancering van een nieuw product of dienst en ga zo maar door.

Inmiddels is het een groot succes en hebben veel bedrijven al een Logocake weggegeven aan hun relaties. Vooral tijdens Pasen, Sinterklaas én Kerst! Ik bedacht ook een toepasselijke Logocake pay-off, namelijk: ‘Lekker in beeld bij al je relaties’.