Nieuwjaar relatiegeschenken het beste geefmoment?

30 december 2016

Nieuwjaar relatiegeschenken het beste geefmoment?

Meteen aan het begin van het jaar goed opvallen bij je relaties is een goed idee. Je kweekt meteen goodwill en voor de klantenbinding is het ook niet verkeerd. Nieuwjaar relatiegeschenken helpen hier goed bij. Uiteraard geldt dit ook voor je medewerkers.

De meeste bedrijven geven net voor Kerst een relatiegeschenk met bedrukking. Door het juist aan het begin van het jaar te doen ‘sneeuw je niet onder’ tussen alle andere geschenken die relaties al krijgen. Dus kom je extra onder de aandacht. Vaak zijn veel mensen rond de Kerst vrij of hebben ze het erg druk met de afronding van het jaar. Aan het begin van het nieuwe jaar is de kans groter dat ze meer aandacht hebben om jouw Nieuwjaar relatiegeschenk te bekijken en erop te reageren.

Je logo, samen met een nieuwjaarsboodschap, kan mooi op het Nieuwjaar relatiegeschenk bedrukt worden. Vaak worden de relatiegeschenken persoonlijk overhandigd aan de (beste) relaties. Rondbrengen of uitdelen tijdens een nieuwjaarsreceptie zijn goede tips.

Extra tips! Het Nieuwjaar relatiegeschenk kun je meteen gebruiken om ook andere boodschappen mee te communiceren zoals;

1. Het introduceren van je nieuwe product
2. Het introduceren van je jubileum jaar
3. Het openen van een nieuwe vestiging
4. Het uitnodigen voor je open dag of beursbezoek
5. Het live gaan van je nieuwe website


Kortom, start het jaar goed met het uitdelen van Nieuwjaar relatiegeschenken om je te onderscheiden ten opzichte van je concurrent. Je relaties zullen het erg waarderen en blij van worden. Je logo of naam zal nog lang onder de aandacht blijven en kan helpen om ook je doelstelling te bereiken voor 2017. Veel succes!